BIM-rådgivning

Nå framgång – ta hjälp av en erfaren BIM-rådgivare

Våra BIM-tjänster hjälper dig att arbeta smartare

En oberoende BIM-expert kan redan i ett tidigt skede av ett projekt hjälpa till att bedöma och utvärdera långsiktiga affärsmål och definiera hur man bäst använder sig av BIM. Detta kan leda till lägre kostnader, ökad drifteffektivitet och förbättrade affärsresultat. Våra BIM-experter har ett nära samarbete med våra kunder. Vi finns representerade lokalt på många platser runtom i Norden och Storbritannien, men vi arbetar även globalt för att hålla oss uppdaterade om nya branschtrender. Våra konsulttjänster utformas utifrån kundernas behov och vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda innovativa lösningar som motsvarar såväl nuvarande som framtida kund- och branschkrav.

Symetri erbjuder två olika tjänster inom BIM-rådgivning. Klicka nedan för att ta reda på mer.

Fördelarna med BIM-rådgivning

Hjälper dig arbeta smartare.

Förbättrar dina processer.

Tillväxtmöjligheter.

Få förståelse för alla aspekter av BIM.

Våra BIM-tjänster hjälper dig att arbeta smartare

Symetri har ett brett utbud av BIM-lösningar och konsulttjänster som kan hjälpa dig och ditt företag att komma igång med BIM. Vi berättar gärna mer om hur BIM kan underlätta arbetet och skapa utvecklingsmöjligheter för just ert företag och hur ni bäst kommer igång med BIM, genom att kartlägga var i BIM-processen ni befinner er och vad som behöver utvecklas. Vi på Symetri har lång erfarenhet från rådgivning och implementering av BIM och har hjälpt många kunder inom byggbranschen att lösa de BIM-utmaningar de ställts inför – därför är chanserna goda att vi även kan hjälpa dig och ditt företag.​

Kontakt

Martin Burrows

Martin Burrows

Sales, Building & Infrastructure

Lämna oss ett meddelande

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.