Installation & Konfiguration

Installera din Autodesk-produkt framgångsrikt

Optimera din investering i programvara

Att installera programvara från Autodesk kan vara oerhört tidsödande: faktum är att det kan ta upp till 10 timmar att installera en enda programsvit (Collection). Vi kan hjälpa dig med installation och konfigurering av din programvara. En certifierad tekniker hjälper till med konfigurering av drivrutiner och inställningar i Windows och säkerställer att eventuella äldre programversioner inte körs parallellt och alla tillgängliga service packs installeras. Dessutom får du hjälp med installation, konfigurering och testkörning av övrig utrustning, såsom skrivare och plottrar. Avslutningsvis kontrollerar vår tekniker att din Autodeskprodukt används och är konfigurerad i enlighet med licensavtalet, vilket säkerställer att rätt licens alltid finns tillgänglig för rätt användare.

Nyttan av att använda våra tjänster för installation och konfiguration

Du minimerar riskerna.

Du får en ordentlig överlämning.

Du får all nödvändig dokumentation.

Du får support direkt på arbetsplatsen.

The Symetri Way

Med The Symetri Way får du trygghet på hela resan, från installation, utbildning och support på arbetsplatsen till uppföljning. En av våra kunniga experter kommer att vägleda dig genom hela processen. När du vänder dig till oss för hjälp med installation av programvara kan du känna dig tryggt förvissad om att du kommer att arbeta i bästa tänkbara programmiljö. Genom att ta hjälp minimerar du riskerna och självklart gör vi en ordentlig överlämning och lämnar all nödvändig dokumentation när installationen är klar. Symetris expert kommer att se till att du får bästa tänkbara start på ditt projekt via support direkt på arbetsplatsen och att arbetet följer överenskomna milstolpar.

Glöm inte utbildning

Att investera i utbildning är lika viktigt som att investera i programvara. Symetri har många olika utbildningsalternativ och som Autodesk Authorised Training Centre kan vi erbjuda såväl schemalagda kurser som utbildning direkt på arbetsplatsen. Vi rekommenderar att du avsätter fyra dagar för utbildning. Utbildningsdagarna kan självklart distribueras allteftersom behovet uppstår.

Kontakt

Martin Burrows

Martin Burrows

Sales, Building & Infrastructure

Lämna oss ett meddelande

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.