Arkitektbyrån Petri Rouhiainen – BIM för byggnadsdesign

Architectural Company Petri Rouhiainen

Arkitekten Petri Rouhiainen förklarar varför man bör använda byggnadsinformationsmodeller och lyfter fram fördelarna med BIM och vikten av utbildning. 

Varför använda BIM i byggnadsdesign? 

Ta del av videon nedan där arkitekten Petri Rouhiainens förklarar varför man bör använda byggnadsinformationsmodeller samt lyfter fram fördelarna med BIM och vikten av utbildning. 

Skicka ett meddelande till oss

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterade kundcase


Ripellino säkerställer tillväxt med BIM

När arkitektbyrån Alessandro Ripellino beslutade sig för att ta steget över till BIM, i syfte att möta kundernas förändrade krav, var det viktigt att ha en användarvänlig plattform och kunna leverera högkvalitativa projekt på kort tid. 

Läs mer

Framgångsrika projekt med intelligent BIM-lösning

Redan när de startade upp sin verksamhet i Stockholm, var Spectrum arkitekter helt på det klara med att förutsättningarna för att möta kraven från framtida kunder krävde en stabil plattform med fungerande IT-struktur, programvara, datorer och annan utrustning, inte minst för att klara av uppgifterna inom ramen för deras nya koncept – aktivitetsbaserade kontor. 

Läs mer