The Natural Design Company använder Revit i bygg- och renoveringsprojekt

The Natural Design Company

Arkitekten Jaakko Pöytäniemi berättar om varför man valt att använda Revit i bygg- och renoveringsprojekt samt vikten av att arkitekter och projektörer uppdaterar sin know-how med rätt utbildning.

Varför använda Revit i bygg- och renoveringsprojekt? 

I videon nedan kan du se hur The Natural Design Company använder sig av den senaste programvaran för att ta sig an utmaningar och ge kunderna bästa tänkbara upplevelse. 

"De främsta fördelarna med Revit är att man kan effektivisera sina designprojekt, utan att lägga tid på att specificera eller lägga till olika väggtyper och material."  

Jaakko Pöytäniemi, arkitekt, The Natural Design Company 

Kontakta Oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Relaterade kundcase


Ripellino säkerställer tillväxt med BIM

När arkitektbyrån Alessandro Ripellino beslutade sig för att ta steget över till BIM, i syfte att möta kundernas förändrade krav, var det viktigt att ha en användarvänlig plattform och kunna leverera högkvalitativa projekt på kort tid. Läs mer

Framgångsrika projekt med intelligent BIM-lösning

Redan när de startade upp sin verksamhet i Stockholm, var Spectrum arkitekter helt på det klara med att förutsättningarna för att möta kraven från framtida kunder krävde en stabil plattform med fungerande IT-struktur, programvara, datorer och anna... Läs mer