Marine Aluminium reducerar ritningstiden vid framtagning av effektiva svetslösningar med 30 %

Marine Aluminium

Genom att ta steget över från 2D-ritning i AutoCAD till 3D-modeller i Autodesk Inventor har företaget sparat många timmars arbete.

Marine Aluminium AS är en internationellt erkänd leverantör av innovativa och hållbara åtkomstlösningar. Sedan 1953 har företaget utformat, tillverkat och levererat aluminium till kunder inom offshore-, marin- och onshoreindustrin.

Ta del av intervjun med Rune Risløv från Marine Aluminium för ytterligare information. Videon är på engelska och har svensk undertext.

Kontakta Oss

Skicka din förfrågan här så kommer en medlem i vårt team att kontakta dig.

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterade kundcase


Effektivare simulering för Vinab med Altair SimSolid

Vinab (Verkstadsindustri i Norr AB) är en länstäckande industripartner som arbetar med tillverkning, montage, reparationer och underhåll samt rörsvetsning inom den tunga industrin i Norrbotten. Vinab arbetar i många fall med stora och komplexa kon... Läs mer

CQi möjliggjorde blixtsnabb uppgradering av CAD-program

NIS Limited är ett ingenjörsföretag som tillhandahåller skräddarsydda och pragmatiska konstruktions- och tillverkningslösningar till en mängd olika kunder på flera olika marknader. Tjänsterna som NIS tillhandahåller omfattar aluminiumsvetsning, an... Läs mer