Sovelia används i jakten på svart guld på havets botten

Qinterra Technologies

När undervattenspecialisten Qinterra Technologies var på jakt efter ett nytt PLM-system föll valet på Sovelia från Symetri.

För Qinterra har Sovelia bidragit till effektiviserade arbetsflöden i varje fas av projektet, från inledande design till tillverkning och underhåll. Dessutom har man lyckats minimera antalet manuella processer, vilket innebär att Sovelia har blivit bra mycket mer än enbart en ersättningsprodukt till Autodesk PSP.

"Nu vet vi att våra data alltid är korrekta, uppdaterade och tillgängliga för alla medarbetare. Med Sovelia har vi fått full kontroll över tillverkningsprocesser, materialförteckningar och leveranser, vilket i sin tur innebär att vi har bättre översikt över våra produkter och samtliga konfigurationsalternativ för traktorn." Mario Francese, Projektledare, Qinterra Technologies  

Kontakta Oss

Skicka din förfrågan här så kommer en medlem i vårt team att kontakta dig.

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterade kundcase


Sovelia PLM kärnan i Hermann's projektleveranser

På Hermann’s är Sovelia PLM kärnan i all datahantering kring företagets produkter och projekt, vilket möjliggör högklassiga leveranser och hjälper företaget att hålla deadlines även i projekt med många, löpande ändringar genom hela projektets livs... Läs mer