Visedo Oy investerar i Sovelia PLM för att säkerställa effektiv datahantering och hög kvalitet

Visedo

Med Sovelia PLM säkerställer Visedo att man kan hantera produktinformation på ett effektivt sätt och att tillhörande dokumentation håller hög kvalitet. Dessutom får man tillgång till en framtidssäkrad PLM-lösning i en bransch som präglas av snabb tillväxt.

Visedo Oy är ett finskt bolag som är ledande när det gäller tekniska lösningar till laddhybrider och elfordon. För att säkerställa effektiv datahantering och hög kvalitet på tillhörande dokumentation har man valt att investera i Symetris PLM-lösning Sovelia och på så sätt fått tillgång till en framtidssäkrad PLM-lösning i en bransch som präglas av snabb tillväxt.

Visedo Oy är marknadsledande när det gäller tekniska lösningar till laddhybrider och elfordon. Företaget utvecklar och tillverkar toppmoderna drivlinor som fungerar perfekt även under tuffa förhållanden. Under de senaste åren har efterfrågan på Visedos tjänster ökat rejält och idag är man en av marknadens främsta leverantörer av elektriska drivsystem för arbetsmaskiner i både landburen och marin miljö. Genom att investera i en PLM-lösning hoppas man kunna förbättra sina interna processer och på så sätt spara tid och öka samstämmigheten och kvaliteten på data och projekt, vilket underlättas av att Sovelia har integrerat stöd för den kvalitet och enhetlighet som EU ställer på dokumentation inom marinindustrin.

 "Vi har valt att investera i Sovelia Lean PLM, eftersom vi tror att programlösningen kan hjälpa oss att hantera och kvalitetssäkra produktdata, spara värdefull tid i affärsprocesser och tillgodose de behov och krav som Visedo har både idag och i framtiden, i takt med att företaget växer", säger Ville Naumanen, teknisk chef på Visedo Oy.

Kontakta Oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Relaterade kundcase