Webbinarium 11/2: Se hur NorDan blivit effektivare med Sovelia Design Automation

Med hjälp av ett specialutvecklat konfigurationsverktyg från Symetri, har NorDan lyckats förenkla, effektivisera och automatisera många av sina processer.

Webbinarium 11/2: Se hur NorDan blivit effektivare med Sovelia Design Automation

Fredagen den 11 februari har vi med oss ​​Produktutvecklaren Rudi Bjørkeland från NorDan, som kommer att visa hur Sovelia Design Automation och Inventor Runner, ett specialutvecklat konfigurationsverktyg från Symetri, har hjälpt dem att:

  • Automatisera och förenkla designprocessen.
  • Minska manuella och tidskrävande arbetsuppgifter.
  • Skapa enkla 3D-modeller av sina produktionsritningar.

Dessutom kommer vår konsult, Jere Koivumäki, gå in på djupet och visa hur konfigurationsverktyget kan sättas in i ett system med en säljkonfigurator, och integreras med bland annat ERP, CRM och PLM.

Vår svenska försäljningschef, Andreas Näsman, och vår norska försäljningschef, Jan Furnes, kommer också att finnas med under hela vårt webbinarium för att svara på frågor och berätta om vilka möjligheter som finns och kan vara relevanta för dig och ditt företag.

Vårt webbinarium börjar kl 10:00 (11/2) och kommer att pågå i ca. 60 minuter. Det är helt gratis att delta och det kommer att hållas på norska, men vår finska konsult kommer att presentera sin del på engelska.

Events

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

16 april 2024

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer