Webbinarium 11/2: Se hur NorDan blivit effektivare med Sovelia Design Automation

Med hjälp av ett specialutvecklat konfigurationsverktyg från Symetri, har NorDan lyckats förenkla, effektivisera och automatisera många av sina processer.

Webbinarium 11/2: Se hur NorDan blivit effektivare med Sovelia Design Automation

Fredagen den 11 februari har vi med oss ​​Produktutvecklaren Rudi Bjørkeland från NorDan, som kommer att visa hur Sovelia Design Automation och Inventor Runner, ett specialutvecklat konfigurationsverktyg från Symetri, har hjälpt dem att:

  • Automatisera och förenkla designprocessen.
  • Minska manuella och tidskrävande arbetsuppgifter.
  • Skapa enkla 3D-modeller av sina produktionsritningar.

Dessutom kommer vår konsult, Jere Koivumäki, gå in på djupet och visa hur konfigurationsverktyget kan sättas in i ett system med en säljkonfigurator, och integreras med bland annat ERP, CRM och PLM.

Vår svenska försäljningschef, Andreas Näsman, och vår norska försäljningschef, Jan Furnes, kommer också att finnas med under hela vårt webbinarium för att svara på frågor och berätta om vilka möjligheter som finns och kan vara relevanta för dig och ditt företag.

Vårt webbinarium börjar kl 10:00 (11/2) och kommer att pågå i ca. 60 minuter. Det är helt gratis att delta och det kommer att hållas på norska, men vår finska konsult kommer att presentera sin del på engelska.

Events

Välkommen till Simulate at the Speed of Design 2023!

28 juni 2023

Detta virtuella event om de senaste teknologierna inom simuleringsteknik riktar sig främst till konstruktörer, ingenjörer och designers inom små och medelstora företag. Ta del av presentationer från branschexperter, kundcase från ledande små och medelstora företag samt demonstrationer av simuleringsmjukvara inom CAE/FEA.

Läs mer