MVP (Minimum Viable Product)

Symetri lanserar Naviate Zero MVP

Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) har nu lanserats. Naviate Zero syftar till att göra det möjligt för Revit-användare att göra smarta, hållbara materialval i sina modeller. I denna första MVP gör vi det möjligt för ett begränsat antal intresserade företag att testa Naviate Zero.

Symetri lanserar Naviate Zero MVP

Symetri lägger stort fokus på hållbarhet och letar alltid efter nya sätt att öka energieffektiviteten och minska koldioxidutsläppen. Tidigare i år berättade vi om vårt partnerskap med One Click LCA, som en del av vårt hållbarhetserbjudande.

Med Naviate Zero har du tillgång till ett omfattande bibliotek med EPD:er (tillgångar) från One Click LCA. Du kan enkelt söka efter EPD:er och tilldela dem med olika typer eller lager (material) i din egen modell. Genom att arbeta i Naviate Zero kan du när som helst snabbt beräkna CO2 för steg A1 till A3 (Cradle to Gate) och undersöka vilka byggnadselement som har störst påverkan på utsläppen. Det är också möjligt att exportera alla tillhörande EPD:er och kvantiteter från modellen till One Click LCA för att utföra en grundlig livscykelanalys.

Denna första version är endast tillgänglig för ett begränsat antal kunder. Du kan ansöka om åtkomst här. Du kan läsa mer om Naviate Zero på Naviate.com. Du behöver ett gratis användarkonto för One Click LCA för att utföra exporten. För att genomföra en LCA behöver du en One Click LCA-licens. Om du inte har tillgång till One Click LCA idag så kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer