Affärsprocessanalys

Optimera företagets verksamhet med en affärsprocessanalys

Varför göra en affärsprocessanalys?

För att kunna optimera ett företags verksamhet är det viktigt att ha en god förståelse för hur nuläget ser ut och ha en tydlig strategi för vart man är på väg. Eventuella förändringar måste göras stegvis och eftersom förändringarna ofta kräver en uppdatering av befintlig teknik, kan det vara svårare att optimera verksamheten än vad man först tror. För att hjälpa våra kunder att kickstarta processen har vi på Symetri utvecklat ett verktyg för analys av affärsprocesser.

En affärsprocessanalys inkluderar

Bättre förståelse för den aktuella situationen.

Förslag på förändringar.

En tydlig överblick av hur du kan optimera din verksamhet.

Förslag på vilka steg ni behöver ta inom rimlig tidsram.

Resultatet av en affärsprocessanalys​​

Affärsprocessanalyser bygger på Lean-filosofin, som tar hänsyn till en rad aspekter: affärsprocesserna, tekniken bakom dem, personalen och hur de omfattas av förändringarna.

Skräddarsydd affärsprocessanalys efter era behov

Affärsprocessanalysen kan anpassas efter just ditt företags behov. Redan innan arbetet påbörjas ska det vara bestämt vilka avdelningar som ska omfattas av analysen. Det kan vara allt från projektering, design och konstruktion till försäljning, tillverkning och eftermarknadsservice.

Kontakt

Martin Burrows

Martin Burrows

Sales, Building & Infrastructure

Lämna oss ett meddelande

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.