Programvaruhantering

Integrera, konfigurera och underhåll företagets licenser

Hantera installation, underhåll och konfiguration av företagets CAD-program och eventuella anpassade tredjepartsapplikationer.

Beprövade och omkonfigurerade strukturer bidrar till en mer tillförlitlig och kostnadseffektiv IT-miljö. För de flesta av Symetris kunder är CAD-baserad programvara ett viktigt verktyg i den dagliga verksamheten, liksom effektiv hantering av installationer, utbildningar och support.

Vi har utvecklat en programlösning för hantering av CAD-program som ger användaren tillgång till en komplett installation, inklusive konfigurationer och licensguider. Vi levererar förkonfigurerade paket som innehåller ett grafiskt gränssnitt, tillåter obevakade/tysta installationer och är kompatibla med SCCM.

Att lägga ner tid på den första installationen och noggrant konfigurera och testa systemet innan man gör samma installationer på andra enheter, sparar enormt mycket tid. Dessutom blir support och underhåll så mycket enklare, samtidigt som vi gör stora kostnadsbesparingar.
Martin Quist, CAD-chef på ÅF


CQi hjälper er att installera och hantera CAD-konfigurationer effektivt

CQi är ett starkt och tillförlitligt koncept som ger er tillgång till verktyg som automatiserar daglig drift och underhåll av CAD-system. Konfigurationerna bygger alltid på individuella anpassningar efter företagets och den enskilde CAD-användarens behov.

Företagets CAD-miljö kommer att standardiseras med mer tillförlitliga arbetsprocesser som resultat. Ett CAD-program kan snabbt och enkelt installeras på en ny dator och självklart finns det utrymme för individuella anpassningar.

Genom att investera i Symetris programlösning för hantering av CAD-program förenklas arbetet samtidigt som ni får bättre kontroll över installationer och vilka regler som gäller.

Relaterade produkter

Kontakt

Martin Burrows

Martin Burrows

Sales, Building & Infrastructure