Hanteringen av produktinformation förbättrades avsevärt med Sovelia Vault

Metos

Metos Group tillverkar och marknadsför professionell köksutrustning från varumärkena Metos, Hackman och Wexiödisk. Metos är marknadsledande i Norden, Baltikum och Benelux-länderna. Metos ingår i ALI group, Europas ledande tillverkare av professionell köksutrustning.

Metos erbjuder genomtänkta kökslösningar in i minsta detalj. Planeringsarbetet utgår från ändamålsenlig användning och köksdesign och naturligtvis är det Metos egentillverkade produkter som används under implementeringsfasen. Serviceavdelningen ansvarar för underhåll och reservdelar.

"Tidigare skapade konstruktörerna ritningar av de olika komponenterna före tillverkning och använde DXF-filer för skärning. Numer skapas ritningarna automatiskt i rätt filformat, vilket drastiskt minskar risken för fel. När de olika komponenterna läggs till i konstruktionen i Inventor, skapas automatiskt en materialförteckning som överförs till Sovelia Core. Ritningarna i konstruktionsfasen hanteras i Autodesk Vault och när konstruktionen är färdig godkänns produkten för produktion i Sovelia. På så sätt säkerställer man att materialförteckningar och artiklar överförs till affärssystemet på ett kontrollerat sätt.” Tero Kähärä, Product Design Manager på Metos Oy Ab.

Kontakta Oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Relaterade kundcase