BIM 360 Fredag 7/5

BIM 360 DOCS vs Autodesk DOCS

Från och med mars i år ingår Autodesk Docs (och BIM 360 Docs) som applikationer i Autodesk AEC Collections. Detta innebär att ni som organisation eller användare av Autodesk AEC Collections kan medverka i och utnyttja funktionaliteten in Autodesks molnlösningar för projekt, Autodesk Construction Cloud och den tidigare versionen BIM 360.

 

BIM 360 Fredag 7/5

Den 7 maj går vi kort igenom skillnaderna i de olika versionerna av Docs samt ger även en överblick över Autodesks Docs grundfunktioner. Webinariet lämpar sig både för dig som vill ha en kort uppdatering av nyheterna och för dig som ännu inte är bekant med lösningen och vill börja förstå vad det innebär.

Varmt välkomna!

Events

Altair Future.Industry 2024

06 mars 2024

Följ med när Altair utforskar framtiden för vad som är möjligt inom teknik, när branschexperter och visionärer samlas för att dela sina insikter om de senaste trenderna som kommer att omforma morgondagens digitala landskap.

Läs mer
Events

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

16 april 2024

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer