Nordic BIM Summit: 16 april 2024

Planeringen inför Nordic BIM Summit 2024 är i full gång – markera den 16 april i din kalender!

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

Häng med och ta del av inspirerande diskussioner, intressanta föredrag och möjligheten att utbyta idéer med våra tekniska experter på plats.

Oavsett om du deltar på plats i Stockholm eller Oslo eller loggar in online så ger Nordic BIM Summit dig möjligheten att ta del av de senaste trenderna och lära dig mer om spännande projekt inom byggbranschen. Under eventet kan du dessutom passa på att mingla med båda nya och gamla bekanta – ett efterlängtat inslag efter åren av digitala möten. 

Anmäl dig innan 23 februari för att ta del av vårt rabatterade Early Bird-pris. Är ni flera kollegor som vill delta? Perfekt, då kan ni gå 3 för 2. 

Välkommen!

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer