NorDan förenklar, effektiviserar och automatiserar sina processer

NorDan

NorDan har lång tradition av att designa och bygga de maskiner som krävs i företagets egen fönsterproduktion och till ändamålet använder man sig av lösningar från Autodesk och Symetri. Med hjälp av verktygen har man dessutom lyckas förenkla, effektivisera och automatisera många av sina processer.

"Med Inventor Runner-lösningen som Symetri har utvecklat till oss räcker det att vi ritar in några få linjer i Sketch-verktyget i Inventor och anger måtten för fönstren. Därefter kan vi besluta hur fönstret ska delas in och definieras. När vi klickar på "Run" visas rätt komponenter på skärmen, med korrekta tvärsnitt, karmtyper och fönsterbågar. Allt är helt enkelt där det ska. Symetri får Inventor att fungera på ett sätt som vi aldrig hade klarat själva," säger Rudi Björkeland, som arbetar med produktutveckling på NorDan.

Se videon om NorDan och lär dig mer om hur Inventor Runner har hjälpt dem att automatisera konstruktionsprocessen.

Kontakta Oss

Skicka din förfrågan här så kommer en medlem i vårt team att kontakta dig.

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterade kundcase


Effektivare simulering för Vinab med Altair SimSolid

Vinab (Verkstadsindustri i Norr AB) är en länstäckande industripartner som arbetar med tillverkning, montage, reparationer och underhåll samt rörsvetsning inom den tunga industrin i Norrbotten. Vinab arbetar i många fall med stora och komplexa kon... Läs mer